[...] 149.99 zł Produkty OxyGena raczej odradzam 3. MEGABOL Mass Gain 20% 3000 g (100 porcji) 91.99 zł Ok. 30 zł za kilogram gainera i to do tego Megabola to nie jest jakaś super oferta 4. MEGABOL GAINER 737 / 3000g 49.99 zł Po raz kolejny zacytuję: " 1. Jakościowo nie jest nalepszy (po takiej cenie, z taką zawartością białka nie można [...]
[...] oraz laktoferynę. 2]Wymień wszystkie produkty typu "gainer" w naszym asortymencie (rosnąco wg. Zawartości białka) gainer mct 21% monster mass 25% super whey gainer 4000 30% top mass 43% profi whey mass 45% 3]Co to jest: citrulline malate i jaka rolę odgrywa w suplementacji sportowej? Citrulline malate = jabłczan [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
Odpowiedzi: 1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1]WPI,nazwa patentowa ISO.Chill(tm) Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
1. Izolat serwatki wykorzystywany do produkcji odżywek Olimp ma nazwę patentową ISO.Chill(tm). Pozyskiwany jest metodą podwójnej filtracji w niskich temperaturach co sprawia, że jest bardzo wysoko biodostępny. 2. Procentowa białka w gainerach Olimp-owskich : Gainer MCT - 21% białka Profi Whey Mass - 45% białka Super Whey Gainer [...]
Piąty dzień treningowy - poniedziałek 05.12.2011 Witajcie! W niedziele odpóściłem trochę dietę. Ogólnie narzekam na brak apetytu. Chyba udało mi się obniżyć nieco swój metabolizm. Zastanawiam się czy dołożyć aeroby, czy zmiejszyć kaloryczność diety. Prawdopodobnie dodam aeroby po treningu 20 min. Przemyślę to. W poniedziałek, prawdziwa petarda. [...]
Szósty dzień treningowy - środa 07.12.2011 Środowy dzień treningowy przebiegał według planu. Dieta: Myślę o przerzuceniu się znowu na system 6ciu posiłków głównych. Puki co do końca tego tygodnia jem jak zakładałem do tej pory. Posiłek I Placki owsiane -> owsianka, jajka(4 białka, 2 żółtka), wiórki kokosowe, masło orzechowe Między tymi posiłkami [...]
1. Izolat białek serwatkowych wpi, który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek.Izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Pozyskiwany jest w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowodanów z wysoką [...]
1. "Super whey gainer 4000" - bo jest dobry i bardzo dobrze się rozpuszcza. 2. "Super mass" Hi tec'a - tani a raczej dobry. 3. "Mass gain" Hi tec'a - tani a raczej dobry. 4. "Super gainer" Multipower'a - drogi, ale dobry 5. "Profi Whey Mass" Olimp'a - dobry, dobre składniki. 6. "Top Mass" [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
1. Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
[...] jest ogromnym plusem jedynym minusem tego gainera jest to iz jak go mieszalem w shake'erze troszke sie pienil ale to dalo sie wytrzymac , smak cappucino powala na kolana super dobry jednak mam jeszcze jedno co mi przeszkadza ,slodki smak nie az tak slodki jak Super Hard Gainer ale tez slodki do konca cyklu nie moglem sie przyzwyczaic do tych [...]
1] Izolat białek serwatkowych WPI, izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
1] Izolat białek serwatkowych WPI, izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
1. Izolat białek serwatkowych "ISO.Chill(tm)"(nazwa patentowa) jest uzyskiwany w procesie wymiany jonowej,w wyniku czego otrzymany WPI to produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających beta laktoglobuliny, alfa laktoalbuminy, [...]